Shinobi no Mono

Hmmm… jeg tænker, at Ninjaen måske alligevel ikke er en Ninja så. Hun er i hvert fald ikke en man sådan lige overser.

Men måske kan hendes matte opnå betegnelsen… (:

5 Comments

 • Monica

  nå. kan OVERHOVEDET ikke forestille mig du kan overses…

  men man kan godt – lejlighedsvis og selektivt – være stille som en ninja…

 • Anita

  Jeg har også undret mig over den betegnelse, for jeg har svært ved at se hende som en Ninja. Man kan ikke just beskylde hende for at være stille og usynlig, men hun kan til enhver tid sagtens beskyldes for at være en deeeejlig Ninja – for dét er hun!

  <3

  • Mette

   Jeg har vel set en Ninja som sådan en japansk kriger, der kommer springende frem med hyl, håndkantsslag og hvad har vi 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.