Ikke den bedste start på ugen

Morgenens trafik sneglede sig afsted og hvor jeg normalt bruger 26 minutter på turen varede den til morgen knap 3 gange så længe. Allerede ved Stae (ja det er en by – en slags i det mindste) begyndte køen og den varede ved til Limfjordsstunnelen ca. 15 km længere fremme.

Heldigvis er jeg godt underholdt af Assad og Carl Mørk, så min tålmodighed led ikke den store overlast.

Der var ingen tegn på hvad der forårsagede køen … måske var der ryddet op da jeg endelig nåede frem eller også var det bare en af de morgener, hvor hele Vendsyssel havde besluttet at mase sig gennem tunnelen på én gang.


De planer jeg lagde for søndagen kom på ingen måde til at holde. I stedet for strik, kaffe og bog endte jeg med at gå i action-mode og drønede rundt med støvsuger, værktøjskasse, plastsække, gulvmoppe og hvad har vi.

Synes det var lidt flovt, at der visse steder ikke var sket en skid efter jeg i sommer fik malet det meste af huset.

Det er der så nu.

Gæsteværelset fremstår igen pænt, ryddeligt og klar til overnattende gæster, entreen har fået billeder på væggen, lys og planter og alt det overflødige er stoppet i sække og er klar til genbrugspladsen.

Det gjorde godt at få det overstået.

Billedet er lånt på nettet

2 Comments

 • Laura

  Køen var vist resterne af den som opstod da en bus havarerede i det sydgående tunnelrør tidligere i morges. Jeg havde alt for god tid til at lytte til trafikmeldingerne, da jeg tilbragte en lille time i en anden kø ved Randers her til morgen.
  Det må være skønt at blive grebet af spontan action-mode. Det sker mærkeligt aldrig rigtigt for mig.

  • Mette

   Det hører til sjældenhederne og derfor har der også stået billeder på gulvet og andet rod siden i sommer. NU er det klaret 🙂

   En af mine kolleger klagede også over kø mange steder på vej ned gennem jylland, så I har nok siddet i samme kø. Til morgen mødte jeg før 7 – ingen problemer 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *