50 nuancer af grå

Lige så meget jeg holder af sneen og den klare frost, lige så træt er jeg af gråt, vådt pløre og snavsede hundepoter.

Jeg kørte hjem i nat ved 3:30 tiden – i tæt tåge og Palle alene på landevejen – det var ikke spor rart og jeg synes nærmest først, at jeg trak vejret da jeg landede hjemme i carporten.

Det var en hjemtur efter en aften/nat i det herligste selskab med gode mennesker, god mad og masser af snak. Ingen emner er tabu i det selskab og i aftes handlede det en del om religion, død, begravelse og om at ville donere sit legeme til videnskaben… alt sammen pakket ind i kulsort humor og boblende latter.

Mandag er en tiltrængt fridag.

Jeg har et chaufførjob, der skal klares om formiddagen og om eftermiddagen en bif aftale med P. Vi skal se The Ravenant… en film jeg forventer mig meget af, ikke mindst på billedesiden.

5 Comments

 • Dorte

  Hej Mette
  Hvis du vil have en kommentar til donering af legeme til videnskaben fra pårørende, så kontakt mig – jeg har selv prøvet det med min mor – og mine venner syntes det var en god ide, og meldte til – men meldte fra igen efter pres fra børnene. Det kommer meget an på, hvordan man er indrettet 🙂
  KH Dorte

  • Mette

   Det var ikke mig, der ville donere men en i selskabet jeg var i. Jeg har ikke overvejet det, men kunne nemt forestille mig at det ville give problemer for de efterladte.

  • Mette

   Det var ikke mig der ville donere men en i selskabet jeg var i. Jeg har ikke overvejet det men kunne godt forestille mig at det ville give problemer for de efterladte.

 • Susan

  Jeg så The Revenant igår, det er en film der kommer til at blive siddende i mig længe.
  Min søn synes det var den dårligste film han har set i flere år.
  Sådan er vi heldigvis så forskellige.

  • Mette

   Jeg er ikke i tvivl om min datter ville mene det samme som din søn.

   Jeg har en meget bred filmsmag og ser både mainstream film og de mere specielle. Tænker The Revenant hører til sidste kategori 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *