Status quo

Intet nyt fra østkysten udover at bøgen også er sprunget ud her, skovbunden er levende af kravl, duften af gylle hænger over markerne, rapsen står fin og gul og mosen begynder at få det umiskendelige lysegrønne skær, der gør foråret så smukt.

IMG_0088

I morgen er det både lille og store fredag… selvom den allerallersidste af årets feriedage er brugt, giver Store Bededag endnu en skøn forlænget weekend.

IMG_0086

Fredag tager vi også hul på et nyt ferieår med 25 nye dage at tage af.

Sommerferiedagene ér plottet ind i kalenderen… men kun fordi det kræves af min arbejdsgiver. Jeg har det meget stramt med den slags, og min chef ved godt, at det er med forbehold for ændringer.

Jeg er langt bedre til løse planer og spontane indfald. Heller intet nyt under solen på den front (:

IMG_0098

One Comment

  • Mette Lausten

    Dejlig status quo 🙂 Jeg har brændt rest-ferie af de sidste par mandage/fredage (3-dages arbejdsuger er faktisk vanedannende), men skal vist stå skoleret hos chefen i eftermiddag (fik lige en mødeindkaldelse) fordi min overarbejdskonto er over 50 timer igen. Men jeg har plottet 4 uger ind i sommerferien, hvoraf den ene er afspadsering, så det må da hjælpe lidt.
    Mette L

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *