Årets første færdige projekt

885 gram Hyrdegarn forvandlet til en Sweater No. 9 på 8 dage 😬

Den er strikket i den største størrelse og med ekstra længde på både ærmer og krop. Bare fordi jeg ku’ og fordi jeg godt gad en sweater, som jeg kan ‘gemme’ mig i.

Det er det blevet.

Hyrdegarnet er tungt og tykt og huset har lugtet af vådt får siden jeg vaskede den i går og lagde den til tørre.

Jeg økonomiserede med monteringen og sørgede for at hæfte ender undervejs… jeg gider ikke den del af arbejdet og på denne måde havde jeg kun den sidst tråd på ribben, der skulle hæftes da jeg var færdig.

Næste projekt

I 2007 løb den danske krimi Forbrydelsen over skærmen i alle danske hjem og der var rigtig mange, der faldt for Sara Lunds stjerne sweater. Også jeg, selvom jeg på det tidspunkt havde mistet min strikke mojo. Jeg købte garn og opskrift, men gav op hen ad vejen. Jeg kan ikke døje strik, der sidder tæt på kroppen og det gjorde den her model. I hvert fald i den opskrift jeg havde købt.

Jeg har flyttet rundt med de 550 gram råhvid og 150 gram grå pladegarn siden og nu vil jeg prøve at lave noget af det…

3 Comments

 • Helle Klitgaard

  Den lækre sweater 🙂 Jeg har det på samme måde med tætte trøjer, det er også derfor, jeg aldrig fik strikket Sarah Lunds trøje til mig selv. Nu har jeg overvejet et letterer udgave af Mads Christensen sweater, jeg får aldrig brugt mine uldtrøjer. Jeg sveder.

  • Mette

   Jeg har boet i den sweater siden den blev færdig 🙂

   Jeg gad også godt sådan en Mads NØRGAARD trøje, men her er de færdig strikkede også alt for tætsiddende efter min smag – også selvom man køber den største størrelse (eller også er det bare mig der er for tyk og barmfager)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *