Uge 31 kort

 • Heden i begyndelsen af ugen satte en naturlig dæmper på aktiviteterne
 • Besøgte Hadsund på min mandagsfridag. En lang historie om en gave, der kun var på lager dernede. Bob og jeg lavede en tur ud af det og på vejen hjem kunne jeg også tage chaufførkasketten på og hente P på jobbet i Skørping
 • Vi tog afsked med en meget afholdt kollega. Et af de her sjældne mennesker, som på alle måder bare er likeable. Jeg talte med en om det, og jeg tror, at han er det eneste menneske, jeg kender, som ikke har nogle mindre sympatiske sider. Overhovedet. Det er vist sjældent at kunne sige det
 • På mit håndled sidder nu et Apple Watch. Bare fordi jeg ku’
 • Kender du appen fra Scholl Every step counts? Når du har gået 10.000 skridt på en dag donerer Scholl, hvad der svarer til et måltid mad til Røde Kors. Sammen med aktivitets appen på mit nye ur motivere det mig til at få rørt mig mere. Fås både til IOS og Android
 • Jeg har tage hul på Kastanjemanden af Søren Sveistrup, som endelig dukkede op på Mofibo. Helle K. måtte udvide sin stjerneregn og give den 6 stjerner og den udvikler sig da også aldeles fremragende. Jeg følger Helles boganbefalinger – jeg har opdaget, at vi deler smag, når det gælder krimier og jeg har med stor fornøjelse læst en del af de bøger, som hun har givet topkarakter på Instagram

Og sidst, men ikke mindst så er jeg gået på sommerferie 🙂

4 Comments

 • Karin

  Sikke en dejlig uge 31, dog lidt trist med denne afsked, det lyder til denne kollega bliver savnet, især disse kvaliteter du beskriver.han er i besiddelse af.
  Da Helle K gav disse 6 stjerner, havde jeg besluttet at Kastanjemanden af Søren Sveistrup bliver en læseoplevelse for mig, og jeg glæder mig så meget, den ligger klar, Håber du er med til at springe stjerne/hjerte karakterskalaen.

 • Helle k.

  Det glæder mig, at du kan bruge mine anbefalinger 🙂 god fornøjelse med Kastanjemanden.
  Det er et lækkert ur, men jeg må vist lige hold my horses – jeg har faktisk ikke brug for sådan et (eller råd), men jeg kunne jo ønske det til min fødselsdag … stop forresten, så har jeg andre ønsket skrevet op allerede 😉 Når bilen er synet i næste uge, kan jeg forhåbentlig ånde lettet op og tænke mere på ønsker (det er jo allerede i oktober). Jeg får gave af mand og unger, men ikke dyrt-dyrt, bare alm. ønsker opfyldt.
  God dag.

  • Mette

   Jeg har heller ikke som sådan brug for det, men med alle de smarte funktioner kan der hurtigt opstå et behov 🙂

   Jeg har læst en del efter dine stjerneanmeldelser og de er alle faldet i min smag. Heldigvis læser du også i et tempo hvor jeg slet ikke kan være med, så jeg har en god læseliste jeg glæder mig til at gå i gang med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *