Fornemmelse for forår

Jeg kedede mig bravt på jobbet og blev hurtigt en plage for både kollegaen og bedstevennen, som så må underholde… ingen havde tid i dag… og så var der ikke langt til beslutningen om at holde fri allerede til middag.

Udover flekstimerne kostede det også lidt penge for jeg lod vejen hjem gå inden om Aalborgs butiksstrøg. Min lille bitte Eastpack taske kunne hverken rumme iPad eller Notebook, så hvor nødigt jeg end ville, så måtte den vige pladsen for en lidt større af slagsen.

Jeg faldt for en lækker lædersag fra “Tiger of Sweden”… ja altså indtil jeg så, at prisen var knap 1700 kr.!!!  Det blev igen en sort Eastpack lærredstaske… lidt større… så varer det 100 år før jeg behøver skifte den ud, tænker jeg.

Hjemme igen blev taske og brosten skiftet ud med Ninja, Canon og Hammerbakker.

(der sad så god en r** i de der løbetights, at jeg var
lige ved at gå ud foran taxaen i bar befippelse (; )

2 Comments

  • Deborah

    Sjovt du lige nævner det med den gode røv i de der løbetights 🙂 Jeg tænkte på forleden, at fordelen ved at gå med hund, er blandt andet alle de dejlige mænd man ser på deres løbeture. Der er en del af dem her, hvor jeg bor skal jeg fortælle dig!

    Og ja, det er forår i dag også her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *