Bump på vejen

Vi har været gennem en svær tid i familien. Min far har været gennem en særlig svær tid. Men vi overkommer det. Ikke fordi vi er specielt ressource stærke, men fordi vi vil. Vi kunne ha’ valgt kun at fokusere på det negative. Men det gjorde vi ikke. Min far kunne ha’ valgt, at svælge i selvmedlidenhed. Men det gjorde han ikke.

Bevares… den første usikre tid var svær. Det var en helt ny virkelighed vi alle sammen skulle forholde os til. Og det gjorde vi så. Og vi fandt det positive.

I dag kom ham hjem på sit første weekend besøg. Glad, positiv og med en tro på, at det nok skal gå, indtog han Fjordgade for første gang i 2 måneder.

Man kommer ikke gennem livet uden at samle glæder og sorger i massevis. Man kan håndtere de bump livet gi’r på forskellig vis. Nogen synes at svælge i selvmedlidenhed og ødelægger på den måde livet – ikke bare for sig selv men også for sine omgivelser – mens andre på beundringsværdig vis tackler de udfordringer livet byder på med ukueligt mod og overskud.

Livet er kort og det er fandeme for ærgerligt, ikke at leve det liv, der er godt for dig.

Squ..

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *