En ferie jeg helst var fri for og så alligevel..!

Når jeg går hjem i dag er det til 2-3 ugers ferie… og jeg trænger. Alvorligt. Misforstå mig ikke, jeg er skam glad for mit job. Meget endda. Men for fa’en… nogen gange kan man alligevel være ved at blive kvalt i stivnakkede kolleger og urimelige kunder og bare have brug for… fred. Og måske trænger de i virkeligheden også til pusterummet fra mig (-:

Selve anledningen til den sene ferie er dog ikke noget, jeg glæder mig til. Tværtimod.

Poden skal nemlig opereres. Hun har en fødselsdefekt, som vi har ventet i flere år på at få korrigeret. Jeg skal agere sygeplejerske, så godt jeg formår. Det har været planlagt længe. Men jeg tror alligevel ikke, man mentalt kan forberede sig på sådan noget. Det er jo stadig min lille pige og jeg får ondt i maven ved den blotte tanke. Det skal nok gå godt. Selvfølgelig.

Men inden vi kommer dertil, skal mor forresten ud og svinge med ørene. Diamanterne er fundet frem og danseskoene er pudset.

Sommerfest med ca. 300 festklædte kolleger. Helstegt pattegris og drikkevarer ad libitum. Det sidste kan vi rigtig godt li’. Så hvis nogen nu støder på en løsgående (og måske småberuset) danseglad “pige” i den aalborgensiske natteliv, så smil lige til hende, ik’?

God fredag 🙂

11 Comments

 • Pia

  Fårk Mette, det der med ens børn bliver bare aldrig anderledes- det var og ér og forbliver det værste vi kan rammes på. Pøj pøj med hende, glæder mig til at høre når i er ude på den anden side.

  Og, idag, der skal du ski danse røven ud af bukserne, slukke tørsten med nogle dejlige dråber og overveje at skabe lidt drama, mener, der er jo ingen grund til at de glemmer at tale om dig ved dit fravær. Som SImon Spies altid sagde, reklame, uanset hvilken, er god reklame. Go Mette, havde jeg boet eller været i Aalborg idag, så havde jeg fundet dig og givet den sidste, til at gå hjem på :o)))
  God fornøjelse, nyd det..

  • Mette

   Det tror jeg heller ikke Pia… når jeg bliver 80 og hun er 50 så er hun jo stadig mit barn.

   Jeg prøvede mit bedste, men det lykkedes desværre ikke at skabe nogen former for skandaler… men tidligere har det jo heller ikke været nødvendigt… de sladrer om mig alligevel 🙂

 • Deborah

  Kære Mette

  Jeg er klar på, at man som mor sikkert er ved at “skide små grønne”, når ens barn skal under kniven. Jeg har dog været det SÅ mange gange, at jeg er helt sikker på, at det nok skal gå fint. Og alle de gange, jeg har prøvet, har det på nær een gang (megaoperation), helt sikkert været værre for alle andre. Det skal nok gå fint 🙂 Jo mere afslappet, du er, jo lettere også for hende – so deep breaths. Og når jeg siger det, så er det af laaang erfaring, jeg startede med at blive opereret første gang, da jeg var 16.

  Jeg håber, du får en dejlig fest og hygger igennem.

  Mange weekendhilsener

  Deborah

  • Mette

   Jeg har selv ligget der nogle gange, så jeg ved godt hvad det er hun skal igennem og som du ganske rigtigt siger så er det værst for de pårørende…

   Hun har været i narkose tidligere og det er som sådan ikke det der skræmmer mig. Jeg er mest nervøs for om resultatet bliver godt… det er en kosmetisk operation og jeg har det sådan lidt: man ved hvad man har men ikke hvad man får. Jeg håber og regner med, at de er så dygtige, at min nervøsitet bliver gjort til skamme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.