Den sidste mandagsfridag

Hvis vi er forbundet på Facebook eller Instagram kommer det sikkert ikke som en overraskelse for dig, at jeg i år lammetævede mine kolleger i Tour de France manager spillet.

Jeg har været iført førertrøjen samtlige 21 etaper. Ja, de har ikke engang været tæt på at vippe mig af pinden. ‘Globalt’ har det også været tilfredsstillende og jeg har klaret mig så godt, at der idag tikkede en præmie ind – et cruise til Oslo for op til 4 personer.

Desværre har jeg ved nærlæsning konstateret, at det er med DFDS fra København og dvs. at det kun er vindere i nærheden af hovedstaden, der har glæde af præmien. Typisk, vil jeg næsten sige…

Vi har ellers en glimrende overfart fra Frederikshavn… det havde været fedt med en valgmulighed!


Mandagsfridagen – den sidste – har været brugt på opgaveskrivning.

Altså jeg har ikke skrevet noget, men har været hende, der har fundet citater i de 6 timers interview jeg transskriberede for et par år siden…endnu en opgave tager udgangspunkt i samme virksomhed og heldigvis kan mit arbejde med de mange interviews nu genbruges.

Det er forholdsvist længe siden vi sidst har arbejdet sammen. Alvorlig sygdom har udsat og forlænget studietiden, men han har sagt, “jeg SKAL være færdig… om det så er det sidste jeg gør, inden jeg dør“.

Jeg har været med siden 2. semesters start og jeg har også tænkt mig at følge det til dørs og opleve ham blive kanditat og så regner jeg forresten med, at han bliver mindst 100.

Jeg har 4 arbejdsdage igen før jeg går på en, synes jeg selv, velfortjent sommerferie.

Nedtællingen er begyndt.

2 Comments

  • Mette L

    Jeg kan godt passe bilen og hunden, hvis du vælger at invitere poden med en tur til Oslo. Men jeg giver dig ret i, at det er lidt tåbeligt at skulle køre helt herover for det, når I nu selv har.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *