En mandag som mandage er flest…

Og dog… nu havde jeg lige vænnet mig til at se det første morgenlys titte frem i horisonten, når den rødhårede og jeg begiver os ud på den tidlige morgentur… og pludselig måtte vi igen trave i mørke. Det er heldigvis kun kort tid så er den time vundet igen.

Mandag på jobbet. Morgenkaffen blev indtaget, mens vi fik snakket fredagens bisættelse igennem og der blev sat lidt ord på, hvordan vi hver især havde haft det efterfølgende. Det var ikke nogen rar oplevelse, men vi var enige om at være glade for, at vi havde deltaget. Enige var vi også om, at det var dybt pinligt, at en havde glemt at slukke sin mobil, som selvfølgelig bimlede midt i præstens tale.

I morgen er sidste dag oraklet er på job den næste måneds tid. Jeg vil nødigt indrømme det… og da slet ikke overfor ham… men selv om jeg har fået lov at låne den fede plads i hjørnet OG lægge beslag på hans lækre udstyr, så kommer jeg til at savne ham. Meget. Hvem skal jeg nu pingponge med… mundhugges med… sparre med..?

Ellers var det en mandag, hvor Poden blev indkaldt til samtale om et fritidsjob, jeg fik penge tilbage i skat, papbarnet fejrede sin 21 års fødselsdag og jeg forelskede mig i en kortbenet!  

En mandag som mandage er flest… altså næsten!

6 Comments

 • heidi

  Halløj en mandag.

  Hvem er den kortbenede? man er vel nysgerrig.

  Jeg hælder lidt til en hund, men man vil så nødig fornærme nogen.

  Heidi

   • Koh-I-Noor

    Jo, det kan man vel?!?

    Siden det nu er en rådden tirsdag, får du lige denne fra mig (min status på Facebook):
    “En rigtig kvinde har altid et rent og ryddeligt hus, tomme vasketøjskurve, er velsminket, velduftende, slank, sund, veltalende og opfører sig perfekt.
    Kopier denne status hvis du er begyndt at mistænke dig selv for at være en mand!”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *