Om lidt blir er stille…

Om lidt blir her stille
om lidt er det forbi
fik du set det du ville
fik du hørt din melodi

Forladt og alene
danser cirkusprinsessen rundt
går i stå på sin line
i et sanseløst sekund

Om lidt, om lidt er vi borte
vi ses måske igen

Tårene stod højt i øjnene hos selv den mest hardcore af mine kolleger, da koret i dag sang Kim Larsens smukke melodi og vi sagde et sidste farvel til en god ven og kollega i Vejgaard Kirke.

Den smukke kirke var fyldt og vi tog en smuk – men desværre alt for tidlig – afsked med et menneske, som vi vil savne at have blandt os..!

En sagde til mig i går; Ole fik det liv han havde ønsket sig, han fik drukket de bajere og røget de smøger han skulle. Han har ret. Og et eller andet sted tror jeg også, at han fik den død han kunne ha’ ønsket sig – for tidligt ja, men alligevel hurtigt og forholdsvist smertefrit. Lige midt i et aktivt liv. Nøjagtig som cirkusprinsessen, der…

går i stå på sin line i et sanseløst sekund!

4 Comments

 • vicky

  det er trist jeg husker hvordan det var da min morfar død og det var så sorgeligt alle græd men man husker dem og de lever stadig inde i vores hjerter

 • Koh-I-Noor

  Den sang er bare så smuk. Den rører altid noget i mig.
  Bedre afslutning på en afsked med en afholdt kan man ikke få. Det er så trist, at din ven er død, men jeg kan læse på dine indlæg, at mange vil mindes ham og savne ham. Vi kan kun håbe, at nogen vil savne os, når vi skal herfra, og det har han opnået.

 • Katrine

  Lyder som om, at din kollega kom herfra med værdighed. Og er det ikke det vigtigste??

  Da min mor blev bisat, havde min far hyret en trompetist, der truttede ” En dejlig dag”…. 🙁 Hold kæft mand, troede nærmest jeg skulle besvime af sorg!!!!!

  Men smukt…. Og alle elsker da smukke “ting”, ik????? Gem dagens oplevelser i dit hjerte, de kan bruges sidenhen.

  God weekend!
  Knus 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *