År 3 efter…

3 år som boss i mit eget liv… ikke den ringeste dag at fejre.

Det har jeg/vi klaret til UG. Hvis jeg skal sige det selv. Det er en tung og meget meget svær beslutning at tage, at skulle opløse et ægteskab, specielt når det også involverer børn. Jeg tror faktisk den største hurdel består i at turde træffe beslutningen og er i sig selv langt sværere end at føre den ud i livet. Heldigvis kom der nogle gladere mennesker ud på den anden side og det bekræfter at beslutningen også var rigtig.

Og da jeg så også spottede de første vintergækker titte op i grøftekanten, så var der ekstra grund til at finde det store smil frem. Billedet herunder er dog fra sidste år – helt så langt var de ikke fremme… men de var der!

17 Comments

 • Pia

  Tillykke Mette, når nu min fødedag skal deles med en anden, så er det helt ok at det er med en qvinde som dig- og resultatet af den dags beslutning lyder jo til at være en helt go aftale:)

 • Deborah

  Jeg tænker, at når dú tog sådan en beslutning, var det efter lange og svære overvejelser. Desværre er mit indtryk ofte, at folk kaster det fra sig uden at tænke ret meget over det. Det kan være bare mig, det skal jeg ikke kunne sige, men ikke desto mindre det indtryk jeg har, at man ikke arbejder for sagen før man giver op.

  Selvfølgelig skal man ikke blive i noget, der ikke duer, hvis man har forsøgt, at få det til at fungerer. Og det er godt, du er glad for din beslutning, og at du og poden trives. Jeg undskylder, jeg først kommenterer på dette nu, men jeg har været lidt hægtet af p.g.a. en manglende forbindelse. Rigtig god weekend.

  • Mette

   Jeg tror på, at der i næsten alle tilfælde ligger mange og lange overvejelser bag. Der foregår jo ofte en masse i kulisserne i et ægteskab som man ikke deler med sine omgivelser og derfor kan det måske virke som en overilet handling, når man så melder sin skilsmisse ud.

   Kun ét menneske var min fortolige under processen fra tanke til handling – for de fleste andre var det en bombe der sprang.

   Og selv rigtig god weekend Deborah 🙂

   • Deborah

    Det har du ret i, at man ikke kan se, hvad der sker “i kulisserne”. Og den med, at det er “bomber” har man jo hørt før. Så jeg håber da, du har ret, at der ligger mange overvejelser bag de flestes brud.

 • Monica

  ønsker dig en rigtig god dag! nu har jeg fulgt din blog et stykke tid, og for mig at se er det tydelig du har et dejligt liv både med og uden pode ! faktisk somme tider lidt misundelsesværdigt – du virker så dejligt hvilende i dig selv og et positivt livssyn !

  … sejt at I arbejder samme sted, dig og din eks….

  god weekend !

 • Margrethe

  Skilsmisse er noget hø at komme igennem – Men indimellem er det jo der skal til. Tillykke med at de 3 år er gået godt.
  Indlæggene her på bloggen vidner jo om et godt liv med poden og den rødhårede 🙂

 • Annette's space

  Skilsmisser er ubehagelige, når de er allerbedst og skidehamrende væmmelige de fleste gange. Det er jo en sorg over en tabt drøm. Det er dog dejligt at læse at både du og poden er blevet glade mennesker (og sådan virker i altså også når man læser med her) og fremtiden er jo lys og ny som vintergækkerne 😀

  • Mette

   Ubehagelige ja, men også sommetider nødvendige og uundgåelige.

   Jeg har af og til bandet ham langt væk… men når jeg hører om andres skilsmisser kan jeg se, at vi har opført os utroligt civiliseret overfor hinanden.

   I dag sidder vi faktisk i samme storrumskontor uden det gi’r anledning til problemer overhovedet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *