Lillebror har takket af

Et liv har strejfet mit hjerte. Gået ved min side, sendt mig øjne og spist af min hånd. Vist mig hengivenhed og stædighed. Sagt godmorgen med logrende hale.

Han har været knuselsket tilbage.

I dag var det tid til afsked.

Det var desværre ikke en harmløs infektion. Han blev tiltagende dårligere og jeg hastede igen til dyrlægen. En scanning viste, at han havde blod i brysthulen fra en bristet tumor ved hjertet. Der var intet at gøre andet end at lade ham få fred.

Det er smertefuldt at sige farvel til sin bedste ven.

6½ år blev han. 4 af dem levede han hos os.

Alt for kort.

Men det kan aldrig ha’ været bedre foruden.

Tak til Lene og Henrik for at have ladet ham strejfe mit hjerte.

28 Comments

 • Lone G

  Ser først dette nu….hvor gør det mig ondt at læse. Vil savne at se ham komme gående, han var en super skøn hund og heldigvis fik han nogle gode år med dig. Masser af kram herfra

 • Mette L

  Lillebror var mere end bare en hund 🙂 Han var det rareste, sødeste, højt elskede væsen, der rørte mange hjerter på sin fantastiske måde bare at være til. Det er slet ikke til at bære, at han ikke længere er hos dig 🙁 og jeg føler virkelig med dig.

 • Heidi

  Åh. Mette.
  Det er ikke til at bære. Det er det aldrig med de kære dyr. Ja det er det vel ofte aldrig med nogen. Men de der dyr der går ved vores side, altid glade i vores selskab, altid dem der får humøret til at stige, dem der kan smelte vores hjerter igen og igen.

  Alt for tidligt skulle lillebror herfra. Det er aldrig til at holde ud. Du og poden er i mine tanker.

 • Wim Nielsen

  RIP Lillebror – du kunne ikke have boet et bedre sted. Tak for alle de fine historier om ham.

 • Brian Lyngsøe Nilsson

  Gøre mig ondt at hører! De bedste venner er kun til låns, de kommer og går i vore liv.
  Tak fordi du delte Lillebror med os andre!

 • Deborah

  Vi har jo fulgt ham alle årene og han vil blive savnet, også her i blogland. Men værst vil savnet være for dig, og jeg ved jo, hvordan det føles. Det var for kort, for ret beset, kunne han da have haft mange flere gode år, men det skulle ikke være. Godt han havde det så godt hos dig. Knus og kram til dig og Poden som skal vænne jer til et nyt liv uden Lillebror

 • Birgit

  Græder med dig Mette – det er ubærligt den første tid, men vi ved jo, at sådan er det at have hund – man skal kende tiden….KNUS OG KRAM FRA MIG.

 • Dorte Andersen

  Åh nej – det er bare så svært, selvom man godt ved at det er den rigtige beslutning. Ingen tvivl om at Felix/lillebror har haft et rigtigt godt hundeliv i Hals. Mange tanker herfra ?

 • Line

  Hvor er det sørgeligt og næsten ikke til at bære? Du har ikke været uden hund siden Nanna var lille, så det må føles ekstra tomt. Åh altså! Masser af kram til dig moster

 • Rikke

  Åh nej Mette ? Det er altid alt for tidligt, man fik aldrig timer nok. Der er heller aldrig de helt rigtige ord til trøst, men du ved at du sagde stop i samme sekund du fik vished om sagens alvor. Det er nok den største trøst lige nu. Kram og tanker til dig og med Lillebror på rejsen ❤️

 • Karin

  Det gør mig virkelig ondt at høre. Sender de varmeste og kærligste tanker til dig og dine.
  Jeg vil savne dine dejlige beretninger og billeder hvor Lillebror var omdrejningspunktet.

 • Susan

  Det gør mig ondt, det har været nogle skønne historier og billeder du har delt, han har haft det godt hos dig.

 • Catarina

  Åhh, sødeste Lillebror, det gør mig virkelig ondt. Jeg vil sådan savne alle dine skønne beretninger og ditto billeder af ham, ligesom jeg gjorde med Arabella. Knus til dig og Nanna.

 • Helle Læsø

  ? Det er så ubeskriveligt hårdt ? Han havde et godt liv, i Hals ? Han har givet mig mange smil på læben ❤️

 • Liselotte

  Åh, det gør mig virkelig ondt, Mette. Hvor bliver han savnet, men sikke et vidunderligt hundeliv, du/I gav ham. Jeg sender mine varmeste tanker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *