Vi ånder lettet op

Nok er hun blevet gammel og stivbenet, men det er ikke noget, der på nogen måde afspejles i de blodprøver Bastholm tog i dag.

Tværtimod viste de meget fine forhold på alle områder, der dækkes af sådan en ‘stor blodprofil’: nyrer, lever, blodprocent, infektionstal og hvad har vi… også et lyt på hjerte og lunger blev fundet helt normale.

Alt i alt en ældre dame i super fin form.

Epilepsi anfaldet kan altså ikke umiddelbart forklares.

Desværre har sådanne anfald det med at eskalere og min dyrlæges holdning er, at starte medicinsk behandling med det samme. Så det gør vi. Så snart Hals Apotek har medicinen hjemme. Så håber jeg, at vi kan holde det i ave.

IMG_8648

Samtidig fik vi noget gigtmedicin, så hun forhåbentlig bliver lidt mere mobil… men som det ses af billederne, kan hun sagtens bevæge sig, så udover at have en smule gigt kunne jeg godt mistænke hende for også at være både snu og doven.

IMG_8650

Sådan fik fredagen en happy end og den dårlige mavefornemmelse er forduftet. I hvert fald for en tid.

9 Comments

 • Birgitte Bonde

  Hvor er det godt at høre, Mette – og sikke skønne billeder 🙂 Smiler ved det du skriver, om “den gamles” snuhed, hvor er det sødt 🙂

  • Mette

   Vi har kendt hinanden i mange år, så jeg ved når noget er alvorligt og hvornår hun forsøger at snøre mig .)

  • Mette

   Tak Herriette. Jeg håber det holder. Jeg har desværre hørt om flere tilfælde hvor epilepsimedicinen ikke var nok.

 • Anita

  Åh, det var godt at læse at alt er så fint med hende. Håber at hun ikke får flere anfald, men de er jo nok værst for os, der er tilskuere. Godt at der findes medicin!

  • Mette

   Jeg håber apoteket har fået nedicinen hjem i dag og at den virker.

   Mens anfaldet stod på gik der 1000 tanker gennem hovedet. Det var rigtig grimt at se på, men jeg har nu fået forklaret at selve anfaldet ikke er farligt og ikke gør ondt.

 • Rikke

  Pyha ! Så ånder vi igen 🙂 Må indrømme jeg stort set har holdt vejret siden din opdatering i går, for jeg ved jo hvordan det er når giganterne bliver gamle. Håber det blev den ene gang I skulle opleve sådan et anfald.
  Og så kan jeg ikke lade være med at grine, når du skriver at du har Ninjaen mistænkt for at være snu/doven. Her i huset er der ingen tvivl om hvem der sætter dagsordnen, for det er ubetinget Baby der bestemmer længden på dagens tur. Sne og højt vejr, fint, så tager vi glad og gerne flere timer udenfor. Men regner det, så kan jeg s** selv gå min tur, hun skal ingen steder 😉

  • Mette

   Der er umiddelbart ingenting at sætte en finger på men du har så ret… det kan lynhurtigt gå den forkerte vej. Men nu er hun undersøgt på kryds og tværs, så der er udsigt til, at hun også når at blive 9.

   Jeg har ofte en fornemmelse af, at hun sakker bagud med vilje… som om hun godt ved, at jeg ikke skynder på hende og så kan hun gå og nyde turen i sit eget tempo og ‘læse avis’ så meget hun har lyst 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *