Jeg kan lugte ferien og en ny titel

Jeg har ikke fået gjort så meget ved fotograferingen i år, men mine to ugers ferie skal bruges på dagsture rundt i nord-/midtjylland med hunde, fotoudstyr og madpakke.

Jeg missede Løgstør på min tur til Ulbjerg, så der skal jeg i hvert fald ud en tur. Bramslev Bakker og Kærsholt strand ved Hirtshals kunne også være mål for en udflugt.

Måske skal jeg også ud og kigge efter de der elge igen – og ulven, som skulle have taget ophold i vildmosen, ville også være fed at spotte.

Først skal der dog laves layout på murerens kandidatspeciale og installeres fiber på matriklen. Det første er heldigvis afleveret før internetforbindelsen afbrydes.

Der er deadline den 3. august kl. 12 og præcis som det har været i den tid, jeg har været med som heppekor og layouter, er der pres på til det allersidste.

Efter aflevering og eksamen venter der kun aflevering af to mindre opgaver og så er ‘vi’ henholdsvis Cand.mag. i anvendt filosofi med speciale i organisationskultur OG Master of fine layout 😉

Det har varet en evighed, men når en ‘gammel’ mand/murer kaster sig ud i sådan et projekt, så tager ting den tid, ting tager – jeg synes stadig, at det er p**** sejt.

6 Comments

 • Brian+Nilsson

  På vej til Løgstør kan jeg anbefale Nihøj, den ligger nogle kilometer vest for Øster Hornum. Der er god udsigt med kikkert eller linse i alle retninger i flere kilometers afstand.

  Ved Løgstør så snyd dig ikke for en gåtur igennem Fjordgade, der ligger de ældre huse i byen. I Christiansminde skov er der hængt kunst op og følger du stien der går fra skrænten mellem skoven og Limfjordsmusset får du en god udsigt over “byen med de røde tage”.

  God tur! 😎

 • Anna Marie

  Var selv fornylig på tur fra Bramslev Bakker langs fjorden til Hadsund. Små “uopdagede” perler undervejs. Kan anbefales.

 • Janne

  Tager du til Bramslev bakker, skal du ikke snyde dig selv for stinesminde. Man kan køre den fineste tur fra stinesminde ad de små veje til Bramslev via den vej der hedder “under skoven” og sidenhen lånhusvej så vidt jeg husker

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *