A Hard Rains A Gonna Fall

Regnen vælter ned i lårfede stråler. Over Nordjylland. Over DGI Landsstævnet. Over Nibefestivallen. Det er fandeme synd for alle de mennesker, der havde glædet sig til de begivenheder, som fordre masser af udendørsliv.

Længe så det ud til, at også vores årlige tur til det svenske ville drukne i regn, men heldigvis viser yr.no prognoser lige nu, at vi får tørvejr og sol. Måske fordi jeg i går investerede i ny regnjakke..!

Mine kunder er gået på sommerferie og efterladt masser af tid til at få ryddet op i bunkerne på skrivebordet. Samtidig har jeg tid til at hjælpe filosoffen med den sidste opgave inden sommerferien – det er udover den allerede overståede transskribering også korrektur og layout.

Som jeg tidligere har nævnt stortrives jeg med at være til nytte og jeg ved, at min beskedne indsats faktisk gør en forskel. Han stoler på, at min evne til at layoute en opgave, er bedre end hans og han er åben, når jeg stiller spørgsmål til det sproglige indhold.

Fredag arbejder jeg hjemme i nattøj og med morgenhår – bare fordi jeg kan og fordi at DGI Landsstævnet truer med at trække lange køer på motorvejen for os der skal nordenfjords og der gider jeg ikke blive fanget.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *