Pyt

Mandagmorgen begyndte med en defekt vaskemaskine og et besøg af en elektriker.

Vaskemaskinen blev erklæret kaput og en ny er bestilt.

Formiddagen skulle ellers have været brugt på, at gå turen mellem Rødhus og Blokhus. Faktisk var det aftalen for de næste mange mandage, men sådan skal det så alligevel ikke være. Og det har intet med vaskemaskinen at gøre.

Pyt… det var ikke oprindeligt min idé og jeg kan sagtens fylde noget andet i min mandagsfridage, som giver glæde.

Altså det med vaskemaskinen er ikke i blandt dette ‘noget andet‘. For det var sandelig træls, at skulle fiske de drivvåde håndklæder ud af maskinen og køre dem ned til de gamle for at få dem vasket færdigt.

Heldigvis havde jeg vasket tøj, så jeg kan sagtens klare mig de par dage før El-Michael kan levere en ny.

En god en” nåede jeg at sige, inden han strøg ud af døren, “en der kan centrifugere ordentligt“.

Det nikkede han til.

2 Comments

  • Mette L

    En vaskemaskine er en af de få elektriske ting, der står blandt top 5 på listen over meget vigtige ting i ens husholdning 🙂 Jeg plejer også at ta’ den hurtige konsekvens af den slags ‘problemer’, så min mand når aldrig med på råd, når der skal en ny i huset.

    • Mette

      Den hører heldigvis til huset, så det er Ole husejer, der må hoste op med pengene til en ny. Den er fuldstændig uundværlig, særligt når man bor i en by med 30 km til nærmeste møntvaskeri 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *