Bogstavleg G

G var nem, for af helt indlysende grunde (for de der kender frøknerne Bech) kan G kun stå for gummistøvler… vores absolut foretrukne fodtøj… ved havet, i skoven, på marken, i Netto! Gerne med tilbehør i form af lange uldsokker og natbukser 😉

Mærket er Hunter – købt i England til det halve af, hvad samme støvle koster i DK. Det er de ultimative gummistøvler, lavet af vulkaniseret naturgummi med quick-dry foer, antibakteriel indvendig sål, skridsikker udvendig sål og bygget på ortopædisk læst.  Designet i 1856 til Skotlands ujævne terræn – men altså også velegnede i Nordjylland – og kendt for sin store komfort og slidstyrke. Og med lange sokker i ren uld – landmandsmodellen – fra Hjallerup Maskinforretning behøver vi ikke andet vinterudefodtøj.

Happyfeet 🙂

Se de andres G’er her

36 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *