Kattens

Naboens kat var et split sekund fra at havne i klørene på Arabella til morgen.

Jeg havde ikke set, at den var i haven da jeg lukkede den rødhårede derud og før jeg nådede at råbe “neeeeej” var det hele overstået og katten havde taget flugten over min 2 meter høje hæk…

Jeg ved ærlig talt ikke, hvad der ville ske, hvis hun fik fat i den, men det er heller ikke et eksperiment jeg har lyst til at lave. Vores have er hegnet fuldstændig inde – andet og mere kan jeg ikke gøre – så skulle det ske en dag så…

Nu ligger hun der i terrassedøren og vogter over sit territorium… den kan bare komme an den skide kat!

2 Comments

  • Deborah

    Stakkels kat 🙂 – Jeg ville nødigt have en sur Arabella i hælene! Men hvis du sørger for, at der er et træ indenfor rækkevidde, så skal katten nok finde op i det, og der kan Arabella jo ikke følge efter. Heldigvis kan katten jo let forcere et to meter højt stakit også og hurtige er de heldigvis også!!

    Nej jeg har heller ikke lyst til alternativet, som vi kunne forestille os det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *