Weekenden kort

Lørdagen startede så tidligt som var det en hverdag.

Jeg havde en aftale allerede kl. 8 inde i Aalborg. Inden jeg nåede så langt lykkedes det mig, at ringe til både Peter og Nanna på skift med adskillige lommeopkald. Når jeg skulle så tidligt op skulle de vel heller ikke ligge der og snue.

De havde begge forsøgt at råbe mig op nede i lommen.

Uden held.

Søndag var der underligt nok ingen af de to, der ønskede morgenvækning!

Jeg var ellers tidligt oppe og kunne sagtens ha’ ydet den service igen. I stedet kastede jeg mig ud i at gøre vinduerne ‘juleklar’. De er pudset indvendigt, karmene har fået en tur og persiennerne har været nede og fået en vask.

Rengøringen blev efterfulgt af en lang tur ved stranden.

Vi startede før solen brød frem bag skyerne, men inden vi havde travet dagens 10.000 skridt fra Winters Plantage, ud til Salt og Peber ved sejlrenden og retur var skyerne drevet syd på og efterlod himlen blå.

Nu er His Bobness træt og snuer sikkert det meste af eftermiddagen.

Senere i dag skal jeg besøge min far og hjælpe ham med at vælge lydbøger i ‘Nota’.

Han er fortsat forholdsvis klar i hovedet og man kan føre en samtale med ham. Min mor er ikke længere helt så nem at besøge. Hun er en urolig sjæl, som er svært at fastholde og man tilbringer det meste af besøget alene. Tale med hende kan man heller ikke. Hun kan ikke længere sætte sætninger sammen og under mit sidste besøg studsede jeg over, at hun brugte nogle meget underlige ord… som jeg fandt ud af, at hun opsnappede ved at læse underteksterne på fjernsynet.

One Comment

  • Karin

    Skønt at have dagen foran sig til lige det du har besluttet at krydrer den med.
    Dejlige billeder fra jeres søndagstur.
    Det er hårdt når ens forældre ældes, når det så ikke er muligt at kommunikere. Pyha. Sender dig masser af kærlige tanker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *