Sneindianere

Et par af mine indiske kolleger kom til morgen med strikhuer trukket godt ned over de mørke øjne men havde smil på læberne. De synes godt nok det var koldt, men det var alligevel eksotisk og spændende med den smule hvidt drys vi fik til morgen. Det snakkede vi så lidt om, og jeg er ikke helt sikker på, at de troede mig, da jeg fortalte om sidste års snemængde. De synes det lød forfærdeligt og stirrede på mig med vantro, da jeg med et smil udtrykte, at jeg synes sne er pragtfuldt…

Den gik de lidt og tyggede på… diskuterede hen af gangen og så vente de tilbage… take this a compliment. When we look at your constant smile we can understand why the danes are said to be the happiest people in the world.

Hvem ville ikke tage det som et kompliment 🙂

Og så håber jeg, vi får noget sne de kan mærke, inden de rejser tilbage til Bangalor.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *