Happy feet

Efterårsferien er lige startet, og ifølge DMI skulle i dag være eneste dag med udendørs vejr – onsdag og torsdag står der oven i købet “slud” på programmet – så det skulle udnyttes. Poloen blev pakket med hund og barn, kamera, kaffe og cola… og iført røjsere og varme jakker invaderede vi stranden.

Hvis nogen ellers skulle være i tvivl, har vi tilbragt en herlig dag deroppe.

Den rødhårede er gået i løb og selvom jeg sidst truede med, at det var sidste gang jeg gad det fis, så er det alligevel ikke for kr. 4200 besværligt. Det er prisen for at få hende steriliseret og det har jeg ikke sådan lige i overskud. Så Arabella har igen trukket nitten og er blevet iført de forhadte løbetidsbukser.

Jeg tror derimod hun synes, at dagens strandtur var en gevinst fra øverste hylde 🙂

10 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *