Hvad skal barnet hedde

Jeg dimser lidt med at lave endnu en hjemmeside eller fotoblog. Et sted at samle mine fotografier. Jeg får til stadighed henvendelser fra folk, der gerne vil have mig til at fotografere deres hund, barn, fest osv. og jeg tænker, at siden kunne bruges som et fotoalbum, hvor de kan se hvad de får, hvis de hyrer en glad amatør som mig (og det er IKKE fordi jeg har planer om at slå mig ned som ‘fotograf’ – det lader jeg de professionelle om).

Men hvad pokker skal barnet hedde?

saycheese.dk og sigost.dk var mine umiddelbare valg, men begge er desværre allerede optaget. Så skal det være med bindestreg: say-cheese.dk eller sig-ost.dk.

Jeg har også overvejet appelsiiin.dk. Eller filmilerissok.dk, som var det navn min fotograferende far fik af Kong Neptun da han i 1956 krydsede den nordlige Polarkreds ombord på Fregatten Holger Danske, men jeg ved det skuette!.

Måske har du et skide godt forslag.

Sig frem 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *