Hængt til tørre

Jeg sveder som en hest og bør have tabt adskillige kg den sidste uge. Det har jeg så ikke, selvom det føles, som om jeg har svedt mindst 10 liter.

Jeg er i konstant bevægelse, vandrer frem og tilbage mellem gammel og ny bolig, pakker ned og pakker ud, gør rent, køre på genbrugspladsen, besøger Ikea og XL Byg, monterer tilbehør i klædeskabene OG vasker tøjdyr 🙂

Varmen letter vist fra i morgen.

I hører ikke mig klage.

Jeg skal være klar til at flytte om 4 dage og synes, at jeg begynder at være lidt presset, så de næste dage står udelukkende på at pakke kasser, pille lamper ned og demontere min seng.

I den nye bolig står køleskabet fortsat midt i det hele og jeg tror, at ham Finn Vicevært skal have et kald i morgen. Væggen skal være helt tør før der kan males og iflg. min murerven er den en måned om det, men det forhindrer vel ikke at køleskabet kan komme på plads og blive sat til?!?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *