Hjemme igen

En lang udstilllingsdag er slut og vi er både trætte og snavsede.

Der var flere flotte eksemplarer af vores race at se, men desværre også nogen, som efter min mening godt kunne ha’ sparet sig deltagergebyret. Men det har jeg sikkert ingen forstand på! Resultatet kan du se her, hvis du er bordeaux interesseret.

Lidt stemningsbilleder

Udover hundene var der jo også folk at hilse på og snakke med. Folk som man kun ser alt alt for sjældent.

Tøserne herunder havde jeg med på bagsædet, mens de to “vipper” var nogen vi traf dernede 🙂

Der var meget at købe til hundene. Helt enormt meget. Men jeg begrænsede mig til en flaske hundeshampoo, en sæk griseører og et nyt halsbånd. Griseører har efterhånden fået en hamper pris i Danmark – taget i betragtning at det er affald – men på de tyske stande er det muligt at købe dem billigt.

Halsbåndet har jeg ikke set før og det klæder den rødhårede 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *