Ikke noget svært valg

Tv2 Nord sendte i aftes afslutningsdebat før kommunalvalget med deltagere fra Aalborg Kommune.

Jeg nærer i forvejen stærk antipati mod denne lille selvfede mandsling, som i årevis har siddet på vores borgmesterpost og i aftes var han direkte pinlig og utroværdig. Jeg kan ikke forestille mig han vandt mange stemmer under dén debat. Han nedgjorde på den mest barnagtige måde sin modstander fra venstre – heldigvis bed hun ikke på og fik ham dermed til at fremstå som en endnu større nar.

Alle børn på første holdet i Aalborg

Ingen skal lades i stikken i Aalborg

Den eneste sag der i virkeligheden interessere ham, er prestigebyggerierne rundt om i byen, bl.a. “Musikkens Hus” ved havnefronten. Så skide være med at skolernes toiletter er fra 50’erne og så ulækre at ungerne ikke vil benytte dem, at skolematerialerne er lige så gamle, at der ikke kan ydes ordentlig pleje af vores gamle og hvem husker ikke sagen om Rasmus Podenda, der i den grad blev ladt i stikken…

Behøver jeg at sige, at jeg end ikke overvejer at give socialdemokraterne min stemme i dag?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *