Søndagsbilleder

Jeg kan slet ikke få nok af klar frost og sne, så selvom søndagen er helt latterlig kold, så har vi tilbragt knap 2 timer i mosen og travet de knap 7 kilometer rundt ad Kanalvejen i solskin og med knirkene sne under støvlerne.

page1

Dagen er tiltaget med 48 minutter i det nordjyske og jeg håber, at det er nok til, at vi kan nå at nyde hverdagseftermiddagene i den kommende uge også.

20160117-IMG_4676

Lillebror tager sig en velfortjent morfar og jeg tvivler på, at jeg ser ham før han er sulten.

page2

3 Comments

 • Mette L

  Nu håber jeg ikke, I får alt for meget mere sne, inden jeg har været forbi Aalborg tirs-onsdag 🙁 Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at medbringe de terrængående, som jeg står bedst fast i, men at hoppe rundt i Aalborgs gader i små støvler og masser af sne passer mig egentlig heller ikke. Hmm…

  • Mette

   For en sikkerhedsskyld ville jeg nok medbringe de terrængående. Snerydning er ikke prioriteret i Aalborg Kommune, så der er næppe ryddet en helt masse.

   • Mette L

    Tak, det må jeg hellere så, med risiko for at skulle ha’ dem af gennem security i morgen tidlig (hvordan undgår man så våde strømper hvis alle andre dapper rundt med sne på skoene…)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *