Et godt tilbud

Midt mellem alle valgreklamerne i min postkasse fandt jeg et godt tilbud. Et rigtigt godt tilbud.

Vodskov Dyreklinik, som ligger i Vester Hassing 😕 , tager nu på hjemmebesøg. Det er da en super dejlig nyhed, når man nu ingen bil har og ens hund er af en størrelse, som ikke sådan lige lader sig transportere i en taske. Det koster et tillæg på kr. 75… peanuts i forhold til besværet, at skulle skaffe bil og chauffør for at blive kørt til Nørresundby.

3 Comments

  • Mette

    Jeg tror godt jeg kunne få min sædvanlige dyrlæge til at køre ud til mig – men jeg tror bestemt ikke, at han gør det bare for en vaccination og da slet ikke for kr. 75,-

  • Helle K.

    DET er smart – det var sådan man gjorde “i gamle dage” herude på landet. Hunden eller katten er jo også mere rolig i sit eget hjem, end efter at være blevet kørt afsted – tror jeg 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *