Et godt tilbud

Midt mellem alle valgreklamerne i min postkasse fandt jeg et godt tilbud. Et rigtigt godt tilbud.

Vodskov Dyreklinik, som ligger i Vester Hassing ūüėē , tager nu p√• hjemmebes√łg. Det er da en super¬†dejlig nyhed, n√•r man nu ingen bil har og ens hund er af en st√łrrelse, som ikke s√•dan lige lader sig¬†transportere i en taske.¬†Det¬†koster et till√¶g p√• kr. 75… peanuts i forhold til besv√¶ret, at skulle skaffe bil og chauff√łr¬†for at blive k√łrt til N√łrresundby.

3 Comments

  • Mette

    Jeg tror godt jeg kunne f√• min s√¶dvanlige dyrl√¶ge til at k√łre ud til mig – men jeg tror bestemt ikke, at han g√łr det bare for en vaccination og da slet ikke for kr. 75,-

  • Helle K.

    DET er smart – det var s√•dan man gjorde “i gamle dage” herude p√• landet. Hunden eller katten er jo ogs√• mere rolig i sit eget hjem, end efter at v√¶re blevet k√łrt afsted – tror jeg ūüôā

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *