Et godt tilbud

Midt mellem alle valgreklamerne i min postkasse fandt jeg et godt tilbud. Et rigtigt godt tilbud.

Vodskov Dyreklinik, som ligger i Vester Hassing 😕 , tager nu pĂĽ hjemmebesøg. Det er da en super dejlig nyhed, nĂĽr man nu ingen bil har og ens hund er af en størrelse, som ikke sĂĽdan lige lader sig transportere i en taske. Det koster et tillĂŚg pĂĽ kr. 75… peanuts i forhold til besvĂŚret, at skulle skaffe bil og chauffør for at blive kørt til Nørresundby.

3 Comments

  • Mette

    Jeg tror godt jeg kunne fĂĽ min sĂŚdvanlige dyrlĂŚge til at køre ud til mig – men jeg tror bestemt ikke, at han gør det bare for en vaccination og da slet ikke for kr. 75,-

  • Helle K.

    DET er smart – det var sĂĽdan man gjorde “i gamle dage” herude pĂĽ landet. Hunden eller katten er jo ogsĂĽ mere rolig i sit eget hjem, end efter at vĂŚre blevet kørt afsted – tror jeg 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *