Marts morgen

Nogle morgener bliver jeg mødt af et magisk syn på landevejen mellem Holtet og Gandrup og hver gang har jeg tænkt, at i dag skulle jeg have haft mit kamera med.

Det er noget med at solopgang, himmel, dis, vindmøller og får skal gå op i en højere enhed. Det gjorde det ikke til morgen. Solen kunne ikke bryde gennem disen, vindmøllerne var dækket af samme og fårene skred da jeg stod ud af bilen.

Vi kørte 500 meter længere mod vest og gik vores morgentur rundt om Teglværkssøerne. Det var også smukt selvom det ikke var det, jeg kom efter.

I går tog jeg mig sammen og trevlede min sorte Kelly Genser op og delte garnet i uld og mohair. En rigtig lorte opgave, men nu kan garnet bruges til noget andet. Det har skabt noget, der ligner sorte uld vindhekse, der triller rundt på stuegulvet til Irmas store fornøjelse… i det mindste indtil hun får dem i munden.

Lige nu er planen at supplere mohairen med Sunday merino til Lene Holme Samsøes nye Peacock cardigan og Peer Gynt ulden kan bliver til en Anker Sweater – begge til mig selv – NÅR jeg er færdig med den Olive Sweater jeg har gang i til Solveig og som lige nu mangler begge ærmer.

Det er fortsat lageret, der bliver strikket af – dog af og til suppleret med lidt nyt for at nå i mål med projekterne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *