Lørdag uden M&M

Mads & Monopolet har været en fast bestanddel af min lørdag formiddag i mange år.

Af uvist hvilken årsag flyttede programmet til P4 for ikke så længe siden og bliver nu afbrudt hver halve time af regionale nyheder + et stykke musik både før og efter. Det begrænser tiden til den gode snak væsentligt og det fungerer ikke rigtigt for mig. Det irriterer mig på samme måde, som reklamer på tv.

Smadder ærgerligt…

Men så har jeg fået ‘frigivet‘ tid til at lave noget andet.

IMG_5683

Vejrudsigten havde lagt op til en møgdag med kulde og måske sne – men i Hals skinnede solen fra en klar blå himmel fra morgenstunden. Der var godt nok knas i græsset, men det ser jeg ikke nødvendigvis som noget negativt.

Vi tog en tur til stranden. Østkysten. I dag uden andet lydtapet end det naturen selv leverede og med tid til at sidde på stranden og smile op mod solen.

IMG_5682-2

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *