Og så siger man, at kvinder taler meget!

Jeg fik lokket filosoffen med til Vesterhavet og blev opdateret om seneste nyt fra AAB, AAU og alt det andet hans mund flyder over med.

Halvanden time i bil og fem en halv kilometers travetur… kæften stod ikke stille på ham på noget tidspunkt. Jeg kender ingen, der rummer så mange ord og der forventes ikke ret meget andet end, at jeg supplerer med lyttelyde.

Misforstå mig ikke, det er ment på den kærligste måde. Snakken er nemlig altid sjov, interessant eller lærerig… eller alle tre på en gang (:

Hjemme igen gik Lillebror død mens jeg slog græs og fyldte fem store sække med mos.

Jeg tænker, at energien rækker til at rejse sig op og spise.

Både hans og min.

2 Comments

  • Helle K.

    Det lyder som en mand som min – han snakker også fanden et øre af – på den gode måde 😉 min søster siger, at hun hellere vil høre ham genfortælle en film, end hun selv vil se den.

    • Mette

      Han er så skøn og jeg griner ret meget i hans selskab. Vi gik på stranden omkring det militære areal ved Ejstrup og her fik jeg en demonstration af hvordan man angriber en fjende (han er også gammel soldat)… han dansede rundt med en pind under armen som gevær… og jeg var færdig af grin.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *