Det er sommer, det er sol og det er onsdag

Lige om lidt er der for mit vedkommende et halvt år tilbage af arbejdslivet. I dag virker det som en ørkenvandring. Heldigvis er der også en sommerferie, der skal afholdes, en lille ferie i London og en forhåbentlig lang juleferie at se frem til.

Jeg passer mit job, men jeg kan sagtens mærke at min motivation er dalene og mine tanker er et helt andet sted. Alligevel vil jeg rigtig gerne slutte ordentligt af, så ingen kommer til at stå uforberedte på at skulle overtage mine opgaver.

Min ene makker har allerede overtaget nogle opgaver og i dag lavede jeg revision af de sider, som jeg er ansvarlig for på vores intranet og overdrog herefter indholdsansvaret til min chef.

Der er lavet miniguides til resten af mine opgaver og skulle der ske det, at tiden går uden der bliver taget initiativ til overdragelse, så er ingen efterladt uden hjælp. Og de kan jo altid ringe … mod behørig timebetaling 😉

Det eneste jeg ikke kan overdrage er viden, kultur, erfaring og netværk, som er opbygget gennem knap 44 år. Det må del de klare selv.

Der er knald på sommeren i dag. Der var god plads på motorvejen, folk møder ind i shorts og jeg kan bliver noget så misundelig på de, der har valgt at holde tidlig sommerferie.

Ikke at kvaliteten af min ferie er afhængig af sol og varme, men for søren hvor er det alligevel lækkert at gå en tidlig morgetur med hundene i sommerkjole og spise en skål jordbær på terrassen under parasollen.

Jeg har fortsat 2½ uge tilbage inden jeg går på sommerferie. I tre hele uger. Det er første gang i 44 år jeg skal holde en fuld sommerferie.

Det bliver en ferie som det plejer: hvad har jeg lyst til i dag? Og så pakker jeg hundene, starter iGo’en og drager ud i landet.

Jeg tager som altid med kyshånd mod forslag til steder, som kan nås på en dagstur fra Hals. Gemmer der sig f.eks. lækre garnforretninger, gårdbutikker eller lopper ude i landet, som jeg bare må besøge?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *