Nu igen…

Efterårsferien står for døren. Det har vi vidst længe. Den falder, lige som julen, på samme tidspunkt hvert år. Jeg har for længe siden spurgt om eks’en ønskede ferie med sin datter. Det kunne han ikke på det tidspunkt tage stilling til. Okay med mig… bare jeg så fik besked, så snart han vidste noget.

Jeg har ikke hørt en lyd. Overhovedet. I mandags taler jeg så tilfældigt med ham og meddeler ham, at jeg holder fri de første dage af uge 42. Og hvad sker der… han bliver SELVFØLGELIG knotten, for det er de eneste dage han kan få fri. Jamen for pokker kammerat… du har haft chancen, hvorfor har du så ikke givet besked, mens tid var 😕

Det bliver aldrig anderledes. Aldrig. Og jeg undrer mig over motivet… ønsker han ikke bruge sine feriedage sammen med hende, er han på tværs bare fordi han kan eller er han blot ude af stand til at træffe en beslutning, før han får kniven for struben?

Selv efter 19 års bekendtskab holder jeg ikke op med at håbe, at det bliver bedre… men jeg gør det vist forgæves.

8 Comments

 • anette

  Kender det så absolut godt – dog er der længere og længere mellem, at det sker.

  Og ja, for børnenes skyld skal man altid forsøge at samarbejde. Også selvom det nogengang føles og er som om, man hele tiden løber panden mod muren.

 • Mette

  For børnenes skyld er man nødt til at forsøge at samarbejde – også selvom jeg må indrømme, at det omkring højtider og ferier ikke altid er helt nemt.

 • Deborah

  Jeg ville mene, at så må han jo bare blive fri og din datter er stor nok til at blive konfronteret med sin fars uduelighed. Så kan hun jo vælge, om hun gider stå model til det. Jeg kan slet ikke forstå, du gider bliver ved at slås med ham!! Min tålmodighed var gået i koma for længst!

 • Mette

  Den model startede vi faktisk ud med Lone… med det gik helt galt for den unge dame (og hendes far) glemte at gi’ besked både den ene og den anden vej – og så var der ingen der kunne regne med noget som helst.

  Desuden var det hende der så stod med skuffelsen over hans ligegyldighed/ubeslutsomhed.

 • Lone

  Ups! Der må være gået et eller andet galt – det er mig, Lone, der har postet det samme indlæg to gange – det var ikke meningen!

 • Lone

  Hej Mette

  Er tiden efterhånden ikke inde til, at datteren og eks’en træffer deres egne aftaler? På den måde står han til ansvar overfor datteren og ikke overfor dig?

 • Mette

  Du har meget ret i din første antagelse Kamilla – jeg kender dog et par undtagelser som er mænd med meget højt selvværd. Sådan en vil jeg giftes med i mit næste liv 🙂

 • Kamilla

  Hmm.. tror desværre ofte det er sådan for mænd – lige meget hvor meget man presser dem, så har de altid meget meget svært ved at træffe en beslutning eller tage initiativ. Måske er vi kvinder blot meget gode til altid at sætte ord på vores tanker og følelser at vi ikke kan blive andet end skuffede, når mænd ikke kan gøre det samme?!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *