Ikke mange sure sild værd

Lørdagen begyndte med et besøg på Nordkraft til ‘Neu – Et kunst & designmarked jule-edition’. Jeg var der da de åbnede med smuk korsang og det samme var rigtig mange andre. Alt for mange mennesker på alt for lidt plads gjorde, at jeg kun var der en times tid.

Nu er jeg parkeret i sofaen med camille te, strikketøj og en god engelsk krimi på fjernsynet.

Jeg hoster mig gennem både dage og nætter i øjeblikket. Et læge besøg fredag var desværre uden at finde årsag/hjælp. Hosten skyldes virus, så jeg er henvist til de midler man kan få i håndkøb og Benylan har desværre vist sig at være temmelig virkningsløs.

Fredag var også en dag, hvor jeg havde 9 år jubilæum som teknisk konsulent. Umiddelbart synes jeg det lyder som alt for længe, men når jeg tænker på hvor meget tummel jeg har været igennem i de år i form af fyringsrunder, chefskifte og organisationsændringer kan jeg godt regne ud, at der må være gået en del år.

Dagen bragte også en glædelig nyhed med sig, men den er jeg blevet bedt om at vente lidt med at afsløre. Bare et par dage.

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *