Ud i det blå

Jeg tror, at jeg skal indrykke en annonce og søge en co. pilot med stedssans. Jeg kan tilbyde ophold i en nyere iGo med aircondition og en chauffør med en frisk fod på speederen. Garanti for høj sang og højt humør – og risiko for pludselige stop fordi der er dukket et eller andet op, som hun absolut skal stikke sit kamera i.

Var det noget?

IMG_2091

Min egen stedsans er temmelig underudviklet. Jeg ved med sikkerhed vi har været vest på og spiste is ved Svinkløv Badehotel – men det er det eneste af dagens stop, jeg kan sætte præcist navn på.

Vi badede flere steder og først på vejen hjem kom jeg i tanke om sidste års forbud mod at lade sin hund bade ved strande med blåt flag. Jeg beklager meget, hvis vi i dag har ødelagt Vesterhavet.

IMG_2081

Det er tydeligt, at ferien er slut for de flestes vedkommende. Vejret var helt vidunderligt og alligevel var der kun få mennesker, der havde fundet vej til stranden.

Torsdag klager vi bestemt ikke over…

IMG_2074

IMG_2076

IMG_2065

5 Comments

 • Helle K.

  Hvis jeg vil vide, hvor vi har været, så slår jeg Endomondo til, så kan jeg se det fineste kort med indtegnet rute, når jeg kommer hjem 🙂 måske findes der en meget smartere måde at gøre det på, men den har jeg ikke lige kendskab til.

  Jeg kan desværre ikke tilbyde min assistance, jeg er bedst til at sidde ved siden af – og hader at køre (for) hurtigt … men jeg vil gerne bade – også med hunde.

 • Deborah

  Tjah, det bliver jo lidt langt at tage, men jeg ville hjertens gerne med 🙂 – jeg troede da bestemt, du havde navigation i din nye dyt?? Ellers kan du jo altid bruge din telefon til at stedbestemme, hvor du er. Som altid smukke fotos!

  Det vigtigste er, at du har nydt dagen og det lyder sådan.

  • Mette

   Der er ikke navigation i bilen men jeg dog gps i mobilen – men når vi bare kører lidt på må og få, er det jo egentlig ikke så vigtigt hvor vi er og hvad stederne hedder. ‘Vesterhavet’ var det i hvert fald 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *