Fristelsen var for stor

Jeg har stadig ulæste bøger i reolen, og alligevel lod jeg mig friste af saxo.com’s bogtilbud. Selvfølgelig gjorde jeg det 🙂

Det blev til Håkan Nesser’s “En fortælling om Hr. Ross”, som er 3. bind i serien om Gunnar Barbarotti. De to første, “Menneske uden hund” og “En helt anden historie” står allerede i reolen – og med Nessers sikre sans for sprog, plot og personkarakteristik er det bøger jeg har læst med stor fornøjelse.

Også Peter Øvig Knudsen’s to bøger om Blekingegadebanden, er på vej med posten. Dem har jeg længe har haft lyst til at læse. Nu røg de i indkøbskurven til kun kr. 24,99 pr. stk.

Hvad læser du?

8 Comments

 • Katrine

  Mine bøger bor desværre stadig i flyttekasser 🙁
  Men har dog opdaget byens bibliotek, som skal ha’ et besøg en af dagene… Da jeg er meget glad for slægtshistorier, tror jeg at Margit Søderholm’s: Hellesta og Sværke-slæagten skal ha’ en tur igen 😉

 • Mette

  @ Gitte – jeg skal nok gi’ min mening til kende, når jeg kommer til de to i bunken.

  @ Pernille – Det var så lidt!

  @ Trine – Det er fuldstændigt ligegyldigt hvad man læser – når bare man er godt underholdt!

  @ Line – “Libri di Luca” er fluks noteret som en “skal læse”!
  Åsa Larsson har jeg allerede stående læst i reolen og som altid med hendes bøger var jeg godt underholdt.

 • Line

  Jeg læser altid flere bøger ad gangen – så lige nu står den på Maria Hellebergs nye “Druknehuset”, Åsa Larssons “Indtil din vrede er ovre” og lytter også til Mikael Birkedals “Libri di Luca” på lydbog. 3 meget forskellige bøger, men gode på hver sin måde.

 • Trine med hundene

  Jeg læser “Sagaen om isfolket” af Margit Sandemo… Bind 6 er jeg nået til så nu mangler jeg “kun” 41 for at have læst hele serien. Ja, det er vel en gang letlæselig pløre der har det hele med plus lidt troldmagi:0)) Jeg orker ikke at give mig i kast med en tungere genre da jeg for det meste tager bogen med på arbejde om natten og med alle de afbydelser i løbet af en vagt…. Tjahh, så skal det altså være en gang letlæselig pløre så man kan finde tråden igen lige med det samme:0))

 • Gitte

  Jeg har nu 4 gange forsøgt at komme i gang med Blekingegaden, men uden held. Det er meget sjældent, at jeg må give op med en bog, for her sluges der bøger i hobetal.
  Glæder mig til at høre, om den fanger mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *