Hviledag

De seneste dages aktiviteter har betydet overload på alle konti og i dag fortrak jeg aleneheden… eller det vil sige med selskab af den altid nærværende Felix.

IMG_2054

Mens jeg gik derude i skoven legede jeg lidt med tanken om følge i Erikas fodspor og tage ud og tilbringe en nat eller to i shelter… ville jeg overhovedet turde være der efter mørkets frembrud? Endsige hele natten!

Jeg er fristet af et sted, der ligger tæt ved havet. Jeg bilder mig ind, at der er lysere ved stranden og at jeg ikke vil blive ædt op af myg. Jeg ved ikke om det passer. Der ligger et sted ikke så langt herfra og fortryder jeg, kan jeg vel altid køre hjem.

Jeg leger videre med tanken mens jeg finder underlag og låner sovepose…

IMG_2062

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *