Verdens bogdag

Bare til orientering for læseheste:

23. april er Verdens Bogdag – og det fejrer Saxo.com ved at give minimum 20% rabat på samtlige bogtitler i butikken. 

Det betyder, at alle, der har lyst til at fylde bogreolerne med nye historier eller fagbøger, fra torsdag 23. april til og med søndag 26. april frit kan vælge mellem samtlige af SAXO.com’s 1,8 mio. bogtitler – og samtidig være garanteret en besparelse på minimum 20%.

6 Comments

 • Cirkusprinsesse

  Jeg har ikke læst stemmen – men den anden har jeg læst. Måske er problemet også at der er mange derinde som jeg allerede har læst. Men jeg bestilte den nye af Maise Njor og Camilla Stockmann, en Nigella kogebog og en bog mere som jeg ik kan huske 😀

 • Mette

  De har 1.8 millioner titler på lager – så det burde da kunne lade sig gøre at finde noget 🙂

  Har du læst f.eks. “Stemmen” af islandske Arnaldur Indridason eller Kahled Hosseini “Under den brændende sol” – to meget forskellige bøger jeg holder meget af.

 • Cirkusprinsesse

  Jeg har lige været der for at bruge et gavekort – men jeg synes godt nok det er svært at finde noget hvis man ikke er til Næsbo, Larsson. Marklund eller andre af de populære.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *