Og prisen går til…

Jeg har fået en pris – faktisk har jeg fået flere gennem det sidste år. Alle er blevet modtaget med et smil og en glæde over, at der faktisk er nogen, der værdsætter min blog.

Men, for sådan et er der også… der følger altid krav med om, at denne pris skal gives videre til x antal personer, som man dermed sætter på samme opgave. Jeg har bevist valgt ikke at gi’ dem videre og vil i stedet henvise til min “Jeg besøger ofte” liste (ude til højre). Her finder du de blogs, jeg holder af at besøge. Jeg vil allerhelst fremhæve dem alle for de beriger allesammen min hverdag på hver deres måde. Men skal jeg vælge 5 må det blive:

Belles Blues – et forholdsvist nye bekendtskab. Hun rører ved mig med sin ærlighed, og hun skriver med både vid og bid.

Fisker og Fernández – fordi jeg synes det er rasende interessant og morsomt at være med på sidelinien i hendes dansk/spanske hverdagsliv.

Og så er der jo bryllupsplaner… 🙂

l-a-r-s-e-n – tager mig med på rejser. Ud i verden og ind i sit eget univers. Ikke så flittig en blogger, men han kan noget med ord, så når han endelig siger noget, er det både engageret, begavet og læseværdigt.

Mesmerized – igen er det den der totale ærlighed, der drager mig, sammen med  hendes finurlige krøllede sprog. Både Belle Blues og Mezmerized blogger anonymt og jeg tror det gør, at man kommer lidt tættere på.

Moccapigen – Anita besøger jeg dagligt… flere gange dagligt faktisk. Her er altid “kaffe på kanden” 😉 og det lyser ud af både ord og billeder at Anita er et varmt og favnende menneske. Hende ville jeg gerne møde!

Og så er der jo også Deborah, Qvinde, Leif Carlsen, Catarina, Krutrut og alle de andre…

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *