Hellerup ugen

Det er de velhavende, der fører sig frem i Skagen i uge 29.

Bilerne og bådene er af en type som jeg ikke tror, der normalt findes mange af på disse kanter. Der de midaldrende som er dem, der har tjent pengene og så er der de meget unge, som har lånt farmands Lamborghini, som de ligger og ræser rundt i og synes de er skide smarte.

Vi fik set tipoldefar Søren Jensens mølle – og lige syd for Jerup, så vi også det sted den oprindeligt har stået efter den erstattede bæk-møllen. Poden synes det er ret cool, at vores navn har en oprindelse i et sted og et erhverv.

Det var rigtig mange mennesker i byen og det var meget svært at holde afstand. Vi gik af Sankt Laurentii Vej den ene vej og ad havnen retur – alle steder var der lige mange mennesker. Kun i de små gader kunne vi få lidt luft.

Vi mødt ingen kendte. Vi have ellers hørt at både Amalie og Janni Ree var i byen ?- måske holder de til i Gammel Skagen, hvor vi ikke nåede over.

Vi havde et par hunde, der ventede derhjemme, så det må blive et besøg på den side af grenen en anden gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *