Bekymring

Jeg er lidt bekymret for min lille hund. Hun vækkede mig tidligt til morgen, allerede 6.30, ved at vade pustende rundt nede i stuen.

Det plejer at betyde én ting, nemlig dårlig mave. Så der var ingen vej uden om… ud af fjerene, i noget tøj og ud! Arabella vil nemlig ikke lave noget i haven, så det nytter ikke bare at lukke hende derud.

Dårlig mave var det nu ikke – så nu er jeg faktisk lidt bekymret, for jeg synes stadig hun puster en del uden påviselig grund. Hun virker ellers både glad og tilfreds, så jeg vil lige se tiden an. Dyrlægen har åbent helt til 18 og han har altid tid til os, for han ved vi ikke ringer/kommer uden, der er en grund til det.

Nu har vi ellers (7-9-13) været forskånet for dyrlægebesøg hele året, og det skulle da lige passe, at vi skal rage ind i noget to dage før jul 😕

.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *