London part four

Camden Town – Londons flippede bydel og uden sammenligning, hvad jeg tror er verdens fedeste streetfood sted. Her er det ikke bare i en garage med 25 containere, men en hel bydel, hvor der dufter og smager af mad fra hele verden.

Forretningerne er sådan lidt Hjallerup Marked agtige, men på sin egen særprægede facon.

.
En fed forretning fandt vi dog… Urban Outfitters og her røg lidt i kurven. Bl.a. hue og vanter til Poden som gik og frøs.

I onsdags var der 15 grader og vi kunne gå med åbne jakker. I dag var den nede på 3 grader, så lidt varmere tøj var påkrævet.

Heldigvis er vi helt blevet forskånet for den regn som London er så berygtet for. Ikke en dråbe har vi set og kunne have ladet regnfrakke og paraplyer blive hjemme.

I aften – vores sidste – står den på Winter Wonderland!

5 Comments

  • Mette

   Jeg har ikke besøgt det i Aalborg – synes det ligger sådan et træls sted. man skal køre efter det og det gider jeg ikke når jeg er i Aalborg for at handle.

 • Karin

  London er jo en af de store internationale byer i verden, så må de også levere Streetfood i noget større målestok end Aalborg, Aarhus og Cph. til sammen 😉 – Om de så levere efter samme koncept som her i DK, lige så mange lækkerier, så det er svært at beslutte sig, altså for os der ikke lige bor om hjørnet, når der nu er så mange, hvem er så den bedste.
  Onsdag var lun, våd og blæsende her hos mig, fredag var mere klar med enkelte byger og noget køligere.
  God tur hjemover

  • Mette

   London er en fantastisk by – skulle jeg nogensinde slå mig ned et fremmed sted skulle det var der i nærheden. Nok ikke i London, men i umiddelbar nærhed.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *