Et strejf af varme og optimisme

Tirsdagen kom med et lille strejf varme og noget, der nemt kunne minde om dejlig sensommer.

22 grader sagde iGo, da jeg nåede Hals og med nærmest ingen vind mellem træerne i Trekantskoven var vi ikke til at drive hjem igen.

965A2408

Tirsdagen bragte også et lille strejf af optimisme. Vi var meget pludseligt indkaldt til en orientering med ‘mødepligt‘… noget, der kan få alarmklokkerne til at ringe og knuden i maven til at strammes mere end den normalt er.

Lige i dag fik mødet dog et mindre alvorligt indhold… i hvert fald på den korte bane.

Vores øverste chef meddelte, at han havde fået nyt job og at hans efterfølger var udnævnt. Som en kærkommen afveksling er det en chef, der får base i Aalborg… meget ulig den kedelige tendens, at alt trækkes i retning af hovedstaden.

965A2416

En samtale med en god ven bragte yderligere ro i maven og selvom jeg også er realist og er helt klar over, at roen kun er midlertidig, så vil jeg gerne havde lov at nyde det lige nu og her. Og strejf mig så bare igen.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *