Svar skyldig…

Hvornår skal jeg egentlig over og holde ferie med far?
.

Hvordan fortæller man en 14 årig pige, at det skulle hun faktisk ha’ været, men at hendes far har prioriteret sin spritnye-færdig-pakke-familie højere end at holde ferie med sin egen datter?

Det gør man ikke… man forsøger at glatte ud (selvom han ved Gud ikke fortjener det) og prøver at aflede hendes tanker, så godt som man nu kan.

.

5 Comments

 • Leif

  Jeg ved godt, at det er for nemt for mig, at sige, hvad jeg ville have gjort, men jeg tror jeg ville have sagt den fulde sandhed – han fortjener ikke, at du holder hånden over ham.

  Når det er sagt, forstår jeg egentlig godt, at du gjorde som du gjorde.

 • Pia

  Du kan tro jeg kan genkende din smerte, at nogen gør ens barn ondt er den værse smerte overhovedet, men, heldigvis bliver vi også vrede som bare helvede, det er nemlig nemmere at håndterer vrede end dyb kedafdethed, trods alt.

  Børn skal ikke svigtes, jeg lærer aldrig at forstå nogens åbenbare nødvendighed af det, grrrr

 • Mette

  Jeg håber, jeg gør det rigtige – men hvor gør det ondt at se hendes skuffede ansigt, når han svigter hende.

 • Pia

  Nogle mænd er bare nogle mega store beskidte røvhuller, basta.
  Jeg tror du gør det eneste rigtige Mette, børn skal selv komme frem til hvad de mener om deres forældres adfærd, og det GØR de, også selv om de ikke altid lader os det vide.
  Nanna ved heldigvis hvor og hvornår hun har dig, og det er det vigtigste, ikke at behøve anstrenge sig for at finde vej til den havn der er den sikre- hver eneste gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *