Mest af alt holder jeg af hverdagen

Nyt årstal, nyt password, nyt Visakort nummer, ny afdelingsbetegnelse… altsammen på én og samme mandag!

Gæt lige hvor mange gange jeg har tastet mit gamle password og skrevet 2015?

M A N G E !

Udover forvirringen med tal og koder var denne første arbejdsdag i år egentlig ganske okay.

Flere har været fraværende siden medio december, så der var masser af nyheder omkring kaffe- og frokostbordet i vores lille brogede flok. Vi er meget forskellige og lever meget forskellige liv, men det er nu engang dét, der gør os spændende – også for hinanden – hvilket tydeligt afspejles i diskussionerne over kaffekoppen.

Jeg kigger længselsfuldt ud mod lyset. Lige om lidt stempler jeg ud og er jeg heldig, kan Lillebror og jeg nå en god tur derude inden januarmørket sænker sig.

Mandag var okay!

Hverdag er okay!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *