Det begynder at lugte af ferie

Hen over de næste uger drysser hele afdelingen på ferie. Ikke på en gang, men sådan at kontoret er bemandet hele sommeren.

Mine kolleger kigger mismodigt på vejrudsigten, mens jeg er ret fornøjet over at se, at temperaturen ikke kommer ret meget over 23 grader. Det gør nemlig at hundene og jeg kan bevæge os ud i sommerlandet uden nogen får hedeslag.

I dag er bygerne kommet som perler på en snor, men det lykkedes mig trods alt at få luftet hundene i tørvejr både morgen og eftermiddag.

Jeg går på ferie fra fredag i næste uge.

I TRE hele uger.

I den første uge har der sneget sig nogle aftaler ind, men resten af ferien er helt åben.

Jeg har en plan om at jeg skal nå en tur til Tversted og gramse på noget garn hos Isager. Min strikke mojo har været for nedadgående længe. Der er ikke sådan noget jeg brænder for at strikke lige nu. Måske kan jeg bliver inspireret deroppe.

Jeg har gang i en Anker Tee i Knitting for Olive Pure Silk på pind 2.5mm … det tager jo en evighed. Jeg tvivler på, at den når at blive færdig i sommer, men det bliver vel sommer igen til næste år.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *