Hals Nyt

Der sker ting og sager rundt omkring mig. Stråtaget på naboens hus var efterhånden så tyndslidt at det regnede ind. Der blev lagt en presenning over taget og den har så ligget der de sidste 3-4 år.

Indtil i dag.

Håndværkerne satte stillads op i går og i dag gik de så igang med at pille stråtaget af.

Huset er bevaringsværdigt og mon ikke ejeren er pålagt at lægge et nyt stråtag på.

Det er en af byens ejendomsmatadorer, der ejer huset. Han ejer del andre udlejningshuse i byen, der ikke bliver ofret mange kroner på, men her kunne han nok ikke blive ved med at undslå sig. To huse længe henne af Aalborgvej ligger en skøn hvid villa som blev gennemgribende renoveret af de tidliger ejere. Solgt til ejendomsmatadoren og siden er der den forfaldet mere og mere.

På den anden side af gaden ligger vores nye Rema 1000. Det startede så godt, men har udviklet sig skidt. Butikken er rodet og der mangler konstant varer på hylderne. Jeg går forgæves efter noget stort set hver dag.

Der kommer minium 2 Rema biler dagligt, så det er ikke fordi, at der ikke bliver leveret varer. Jeg tilskriver det dårlig lagerstyring eller dårligt købmandskab.

I dag kom så dødsstødet for min ellers positive holdning til Rema1000 Hals … indførsel af rigide parkeringsregler styret af et af parkeringsregimerne!

Det giver ingen mening for mig, at indføre én times parkering døgnet rundt, året rundt ved en butik, der har åbnet fra kl. 7 – 21 – og slet ikke når jeg kan konstatere, at fra kl. 17 er der meget sparsomt med biler derover.

Her i sommer er der helt sikkert behov for parkeringsbegræsning – særligt om onsdagen, når der er marked i byen, men der er saftsuseme også langt til døgnet rundt, året rundt.

På min arbejdsplads i Aalborg er der også p-regler, men kun fra 7-17 – resten af tiden har de mange beboerne i området mulighed for at benytte p-pladsen. Går der noget fra os af den grund? Ikke det mindste.

Der er også en halsbo, der har fået den fineste lille hundehvalp som afløser for en dejlig labrador, der desværre døde tidligere på året.

Måske er der også ved at ske noget ved den tomme Strandrestaurant og bowlinghal. Måske.

Biblioteket og byens to garnforretninger er værter for en Strikkecafé senere på året – som jeg er tilmeldt.

Jow jow – der sker ting og sager i vores lille by. Både godt og skidt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *