Uge 24 kort

  • Fik lønforhøjelse. Igen!
  • Mit nye objektiv var kun 4 dage undervejs fra Manchester. Nu er det slut med indkøb af fotoudstyr. Jeg er dækket ind (sagde hun, mens hun googlede 23mm F1.4 og F2)
  • Ting glider ud af fingrene på mig. Sådan rent bogstaveligt. Det har kostet en kop, et glas og et køkken gulv som måtte rengøres i klorin for at fjerne farven fra en tabt pose blåbær… af de vilde og meget blå
  • Jeg blev vidne til et meget ubehageligt optrin hos genboen, som tilsyneladende havde/har et udestående med en af byens knallertrødder. De sloges i haven og det endte med, at hun fik en på lampen og en rude blev smadret med et koben
  • Sommeren er forsvundet igen – men så er det, at vi skal huske, at vi har haft maj
  • Jeg har genoptaget mit virke som korrekturlæser og layouter og i dag forventer VI at få karakter for semestrets sidste opgave, som var en filosofisk undersøgelse af begrebet ondskab. Da jeg forsøgte at nedtone min egen indsats kom svaret prompte: lad mig slå HELT fast, du er klart den (udover mig selv) der er størst andel i mine karakterer 
  • Jeg har taget Indfødsretstesten 2018, men må desværre meddele, at jeg ikke bestod. Jeg afventer nu at blive udvist – måske til Tyskland hvorfra min tip-tip-tip-tip-tip oldefar indvandrede fra i midten af 1700 tallet
  • Billedet, der ledsager indlægget, er et af de første taget med det nye objektiv. Det er primært indkøbt til sport og hunde action billeder. Bob og jeg er tydeligvis ikke helt enige om, hvad action indebærer 🙂
  • Der her været dage i ugen, hvor det ene møde har afløst det andet så weekenden skal være så velkommen

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *