Siden sidst

Jeg har arbejdet hjemme i dag og har fra arbejdspladsen udsigt direkte til byens nye Rema.

De fleste håndværkere har forladt stedet og nu handler det om butiksindretning og vareopfyldning. Store lastbiler med inventar, indkøbsvogne, reklameskilte og hvad har vi, har kappedes om pladsen på parkeringepladsen og i dag kørte så også de 3 første Rema biler fyldt med varer forbi mine vinduer.

Butikken åbner torsdag i næste uge.

Bobbens øje er stort set helet. Det løber fortsat en lille smule i vand, men ikke noget som hverken skal behandles eller er bekymrende.

Nu er kunsten så at undgå en gentagelse uden at tage det gode hundeliv fra ham. Skal der løbes frit bliver det steder, hvor der ikke er buske og krat som han skal mosle igennem og den slags steder er der heldigvis masser af heromkring.

Er det forresten ikke meget længe siden, at vi har været ved Vesterhavet? Måske skal det indgå i weekendplanerne.

Min strikkemojo er for nedadgående – måske fordi jeg har kastet mig over at strikke i Sandnes Tynn Line.

Sikke noget lort at strikke i.

Jeg synes ellers at jeg strikker pænt og jævnt, men der er ikke den mindste elasticitet i det garn og alt ses … det skulle ende i en sommerkjole til Solveig, men med det resultat ved jeg ikke om jeg gider gøre den færdig. Det er ikke ofte jeg opgiver et projekt helt, en det her bliver måske et af dem.

2 Comments

  • Rikke

    Har du prøvet at vaske en strikkeprøve af dit garn? Jeg strikker en del i en Færøsk uld fra Snældan, og den er ikke just køn i strikkeprocessen. Men når den får en vask, så folder garnet sig ud på smukkeste vis. Måske det også sker med dit fine garn? ☺️

    • Mette

      Jeg håber, at det sker her også – at det falder pænt på plads efter vask. Det var de sidste 3 nøgler af en udgået farve jeg købte og for at være sikker på at have nok trævlede jeg strikkeprøven op igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *